L’‘amenaça’ que va atemorir ‘Ferrariman’

La fiscalia va demanar clausurar les xarxes socials de Xavier Caballol perquè deixés d’injuriar a tort i a dret però la Batllia no ho va considerar proporcionat

Caldrà veure si la detenció de que va ser objecte fa poc més d’una setmana l’empresari Xavier Caballol, el conductor conegut gràcies a l’Altaveu com a ‘Ferrariman’ li serveix d’alguna cosa. Si li serveix per moderar el seu comportament. A la carretera i a les xarxes socials. Més enllà de la condemna de què va ser objecte, a ‘Ferrariman’ el va preocupar i molt, la possibilitat que li clausuressin les xarxes socials. Així ho va demanar la fiscalia. Però el batlle que va dictar l’ordenança penal ho va trobar desproporcionat.

Ara bé, segons algunes fonts judicials, a Caballol se li va deixar clar que si continua difamant per les xarxes socials arran d’un comportament, el seu, totalment anòmal al volant, al final sí que potser s’adoptarà la mesura reclamada per l’acusació pública. I és que en el delicte contra l’honor comès, les injúries proferides, les xarxes socials són l’instrument del delicte. El canal a través del qual comet la infracció. La difamatòria, s’entén en aquest cas, és clar.

Dos cotxes de policia davant la seu de la Justícia, on el detingut ha de passar a disposició en les properes hores.

Relacionat

Condemnen ‘Ferrariman’ per les injúries a la policia

Les maneres de fer de ‘Ferrariman’ han acabat la paciència de diverses persones i institucions. I el cas que li va valdre la detenció el 17 de juny no és l’únic que té obert. En té d’altres derivats del seu comportament altiu i xulesc en el moment que algú li recrimina la seva actitud temerària al volant. Segons les fonts consultades, per la naturalesa d’allò que ha arribat a dir, algun cas pot ser més greu que una condemna d’arrest condicional i una multa de 1.500 euros.

L’acord judicial establert per la via ràpida -perquè l’ordenança penal és un acord que té, però, rang de sentència ferma i executiva- contemplava també l’obligació de Caballol a demanar disculpes. Ho proposés qui ho proposés (Caballol ha assegurat, també per les xarxes socials, que ell va ser qui va fer l’oferiment al batlle), finalment disculpar-se era una obligació jurídica derivada d’una resolució judicial.

Xavier Caballol en el video que demana disculpes.

Relacionat

‘Ferrariman’ demana disculpes, com a part de la condemna, als policies que va injuriar

Les xarxes socials estarien reportant un bon benefici a l’empresari. ‘Ferrariman’ hauria proferit les difamacions a través de les aplicacions Instagram i Tik Tok. Aparentment no hauria d’afectar la clausura d’aquests perfils a l’activitat empresarial de Caballol, que essencialment es mou a través dels portals ‘busco.ad’ en diferents ‘disciplines’, ja sia la immobiliària o la dels vehicles. Però davant el dubte, el temor hauria sorgit.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending