‘Ferrariman’ demana disculpes, com a part de la condemna, als policies que va injuriar

Xavier Caballol, que manté que la petició de perdó ha estat a iniciativa pròpia, assegura que el seu sentit de l’humor no sempre s’entén i admet que en alguns moments la situació se li ha escapat de les mans

Xavier Caballol en el video que demana disculpes.
Xavier Caballol en el video que demana disculpes.

L’empresari Xavier Caballol, conegut com a ‘Ferrariman’, ha demanat disculpes públiques a través del seu compte d’Instagram -el mateix canal que va fer servir per difamar policies- als funcionaris del cos d’ordre als quals hauria injuriat. La petició de perdó forma part de la condemna que el batlle li va imposar dissabte a primera hora de la tarda després que el dia anterior fos detingut tot i que assegura que la proposta va ser seva.

‘Ferrariman’ explica que es va comprometre davant el batlle a demanar disculpes. Un compromís que va arribar a través de l’acceptació de l’ordenança penal en virtut del qual se’l va condemnar pel delicte d’injúries i se’l va acabar alliberant. A banda d’haver de demanar disculpes, també se li va imposar un arrest condicional amb un termini de suspensió de dos anys -és a dir, si en els dos propers anys hi torna, hauria d’acudir a dormir a la Comella un temps- i 1.500 euros de multa.

Dos cotxes de policia davant la seu de la Justícia, on el detingut ha de passar a disposició en les properes hores.

Relacionat

Condemnen ‘Ferrariman’ per les injúries a la policia

Caballol assegura que té molts amics policies i, també, un elevat sentit de l’humor que no sempre és benentès o que, com a mínim en aquest cas i davant els agents concrets que es van queixar, no s’hauria percebut com a tal. Admet també ‘Ferrariman’ que en alguns moments la situació se li ha escapat de les mans. Diu que demana “disculpes de tot cor”. Demana “disculpes concretes” als agents que va intentar ridiculitzar i que no era conscient que pogués ferir ningú.

 

 

Afirma que “no tinc mal fons” però que sí que és “‘gamberret’ i ‘dolentot’”. Reconeix que amb els vídeos que li van mostrar durant la instrucció policial i després davant del batlle sí que s’hauria passat de frenada. En tot cas, “com a home de paraula” fa allò a què es va comprometre, diu, davant del jutge que el va condemnar. Així, com a mínim aquest episodi que li va valdre divendres la detenció després de ser citat per la policia, queda tancat.   

 

Comentaris (34)

Trending