Daltabaix del MoraBanc en l’estrena de la temporada a València (89-68)

El conjunt que entrena Ibon Navarro ha mostrat una molt pobra imatge en el primer partit de lliga, en què ha arribat a perdre per 31 punts

Comentaris

-
-
El MoraBanc ha començat ben malament la temporada. Que és el primer partit i no vol dir res. Però la imatge oferta pels homes d’Ibon Navarro a la Font de Sant Lluís ha estat d’allò més llastimosa. El València ha estat molt superior, especialment a partir del segon quart. I en el tercer període els jugadors que entrena Jaume Ponsarnau han arribat a tenir 31 punts de marge (64-33).

El 89-68 ha estat el clar reflex de la diferència entre els uns i els altres. Cert que els valencians competeixen aquest any a l’Eurolliga i l’equip i la preparació s’ha fet pensant en les cotes més altes. Però el cert és que el MoraBanc ha mostrat una imatge molt pobra, lluny, molt lluny, de molts dels partits de pretemporada. Sense cap mena d’encert exterior, amb una total manca d’intensitat defensiva i en moltes ocasions jugant de manera molt individual o, almenys, sense cap mena de sentit col·lectiu, els locals, que a més a més han estat força encertats, només han hagut que anar encadenant bàsquets per fer créixer el marge.

Només durant els primers set o vuit minuts de partit hi ha hagut un intercanvi de bàsquets que feia pensar en un cert equilibri. Un miratge. Els andorrans no han estat mai l’equip coral i intens que Navarro pretén que sigui i, per contra, el València ha estat durant molts minuts dominant a pler i anotant triples per fer créixer més ràpid les diferències entre els uns i els altres. El MoraBanc debutarà dissabte com a local a la ‘Bombonera’ en la segona jornada de la Lliga Endesa. Serà a les 6 de la tarda i amb el Montakit Fuenlabrada de rival.


VALÈNCIA (89): Vives 12, San Emeterio 6, Abalde 4, Motum 2, Dublejvic 11 -cinc inicial-, Marinkovic 2, Doornekamp 5, Van Rossom 4, Sastre 5, Tobey 12, Labeyrie 13 i Loyd 13.

MORABANC ANDORRA (66): Hannah 6, Senglin 8, Walker 2, Sy 10 Diagne 10 -cinc inicial-, Todorovic 10, Musli 4, Massenat 3, Jelinek 8, Llovet 2, Pérez 5 i Colom.

Àrbitres: Pérez Pérez, Oyón i Rial.

Parcials: 25-18; 47-27; 66-44; 89-66


 

Etiquetes

Comentaris

Trending