Successos

La policia investiga els desperfectes causats al radar del túnel de la Tàpia

Els tècnics de manteniment de les infraestructures viàries i Mobilitat han detectat la incidència al punt del migdia i, d’entrada, sembla que s’haurien llançat alguns rocs contra el dispositiu

T. S.

La policia investiga des de fa unes hores els desperfectes que un o uns desconeguts haurien causat al radar del túnel de la Tàpia. El vidre que protegeix cinemòmetre que hi ha ubicat a la rotonda que queda a tocar de la plaça Laurèdia de Sant Julià hauria aparegut clarament danyat. La primera impressió és que s’haurien llançat alguns rocs contra el dispositiu, que està fora de servei perquè les imatges que podria comptar no tindrien cap validesa.

Tècnics de manteniment de l’empresa que gestiona les infraestructures viàries i també Mobilitat haurien detectat la incidència pels volts del migdia i haurien denunciat la situació al cos d’ordre, que ha obert una investigació per intentar aclarir els fets. Malgrat que en un primer moment hi havia algunes veus que parlaven de trets, hores d’ara aquesta hipòtesi sembla del tot descartada. En tot cas, les indagacions es porten d’allò més discretament.

Encara que es tracten de fets molt aïllats, no és pas la primera ocasió que es malmet un radar. El cas més recent, fa dos o tres anys, s’hauria donat en un cinemòmetre de la Massana. Pel moment, no hi ha cap hipòtesi sobre el motiu que hauria pogut portar algú a cometre l’aparent acte vandàlic, tot i que serà considerat, molt probablement, com un delicte contra el patrimoni. 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
La Perdiu
1.

Els "gilets jaunes" han desembarcat al país. A Englaterra treuen radars i fan campanyes d'educació dels conductors. I funciona. A França han sembrat radars a tot arreu (amb afany recaptatori) i se n'ha destrossat la mitat en un mes després de manifestació "del ras le bol" general del poble. A rumiar...

  • 1
  • 0

Comenta aquest article