Societat

Andorra Telecom rep desenes de trucades per missatges sobre WeChat

La companyia assegura que no es tracta de cap frau però que no pot fer res per evitar que alguns números andorrans de mòbil rebin sms amb codis de verificació

Altaveu

Andorra Telecom ha rebut les darreres hores desenes de trucades de clients de la companyia que, estranyats i sense tenir instal·lada l’aplicació de WeChat –l’equivalent xinès del WhatsApp-, han rebut sms amb codis de validació de l’esmentat programa de missatgeria instantània de text i veu.

Davant les diverses trucades rebudes, el departament d’assistència a l’usuari va traslladar el neguit a l’àrea de frau de la pròpia operadora, que hauria descartat, segons fonts properes a Andorra Telecom, que es tracti de cap estafa. Ara, sí que es podria tractar d’un intent de suplantació d’identitat que molt difícilment resultarà exitosa per qui ho estigui provant.

En tot cas, les fonts consultades han assegurat que l’sms no té cap cost per a l’usuari d’Andorra Telecom que el rep –això, sempre que estigui sota cobertura de la companyia andorrana, és clar-i que n’hi ha prou en no fer res més que esborrar directament el missatge. Andorra Telecom no té la capacitat de poder bloquejar els esmentats sms, segons que han assegurat fonts de la companyia. Hi ha hagut usuaris que durant el cap de setmana han rebut als seus terminals diversos sms de les mateixes característiques.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Pere
4.

A l'article es diu que el sms no te cost si estem sota cobertura andorrana pero crec que els sms mai tenen cost si es reben , estiguis on estiguis

  • 0
  • 0
Parlant amb esperits
No, no ho has entés.
En resposta a Parlant amb esperits
Teatre
3.

Però si està claríssim!
Quan tens 1,21 gigavatios y el condensador de fluzo viaja en un DeLorean a 140Km/h das un salto en el tiempo. Pero para que todo funcione tienes que recibir un sms de WeChat a través de Andorra Telecom. McFly, hay alguien en casa!!!!
Es que se os tiene que explicar todo!!!!

  • 0
  • 2
Fill de Carlemany
A veure si ho entenc: ens queixem de rebre, via Som, uns missatges que no volem i Som, que és qui ens els fa arribar, contesta "que no hi pot fer res"??
En resposta a Fill de Carlemany
Parlant amb esperits
2.

No, no ho has entés.

  • 1
  • 0
Fill de Carlemany
1.

A veure si ho entenc: ens queixem de rebre, via Som, uns missatges que no volem i Som, que és qui ens els fa arribar, contesta "que no hi pot fer res"??

  • 15
  • 1

Comenta aquest article