Un incendi causa importants destrosses en un àtic del Pas de la Casa

Les flames, originades abans de les 7 del matí a la cuina americana de l’habitatge, han obligat inicialment a desallotjar tot un immoble del carrer dels Pareatges de la vila encampadana

Comentaris

Un agent del cos d\'extinció d\'incendis observa els danys causats pel foc a la cuina americana de l\'àtic afectat.
Un agent del cos d\'extinció d\'incendis observa els danys causats pel foc a la cuina americana de l\'àtic afectat.
Els bombers han hagut de fer aquest matí, a primeríssima hora, dues intervencions per foc i fum. En els dos casos, els successos no han anat més enllà dels danys materials. Especialment notables han estat els que han afectat un àtic al Pas de la Casa. L'altra actuació s'ha hagut de dur a terme en un establiment de restauració del poble ordinenc d'Arans.

Un incendi que sortosament al final només ha causat danys materials ha obligat a desallotjar inicialment un immoble del Pas de la Casa. El foc ha provocat destrosses molt importants en un àtic del carrer dels Pareatges de la vila encampadana i afectat, també, l’habitatge adjacent. Un ensurt molt menor s’hauria donat en un restaurant d’Arans.

Dotacions dels bombers intervenint al Pas de la Casa. @BOMBERS ANDORRA

La primera de les intervencions dels bombers per extingir un incendi ha estat poc abans de les set del matí. Un foc s’ha iniciat en la cuina americana, integrada al menjador, d’un àtic de l’edifici Vidal la Cava del carrer dels Pareatges del Pas de la Casa. Diverses dotacions del cos d’extinció d’incendis (Pas de la Casa, Canillo i Andorra la Vella) s’han traslladat fins al lloc dels fets davant la transcendència que podien arribar a agafar les flames.

Donada aquesta situació, i com a mesura de precaució, s’han desallotjat inicialment la resta d’habitatges de l’edifici. Una vegada s’ha tingut clar, controlat i aïllat l’incendi en el pis on s’havia iniciat -i que ha afectat encara que d’una forma menys notable, l’habitatge adjacent- s’ha permès retornar els evacuats a les seves llars. Haurien estat, segons les fonts, una mitja horeta llarga fora de casa. L’àtic on s’ha iniciat l’incendi ha patit seriosos danys materials que, no obstant això, no haurien afectat inicialment l’estructura.

Quan encara s’estava duent a terme l’actuació del Pas, els bombers han rebut l’avís d’un altre incendi, en aquest cas a Arans. En aquesta ocasió, l’alerta ha estat per fum uns vint minuts abans de les 8 del matí. L’alerta procedia del restaurant Font d’Arans, del poble ordinenc, i quan els agents del cos hi han arribat amb ben poca estona s’ha pogut sufocar la fumera, que estava molt localitzada a la llar de foc de l’establiment.

Comentaris

Trending