El Tour Auto arribarà a Andorra el 30 d'abril

La sortida es farà des de París i la popular prova comptarà amb catorze especials que es disputaran en trams tancats

Un Porsche 550 Spyder al Tour Auto del 2019.
Un Porsche 550 Spyder al Tour Auto del 2019. TOUR AUTO

La 31ena edició del Tour Auto sortirà el 25 d'abril de París i arribarà a Andorra, l'etapa final, el dia 30 del mateix mes. Hi haurà catorze especials que es disputaran en trams tancats, es passarà per tres circuits (Le Mans, Nogaro i Val de Vienne) amb cinc etapes al programa. Els controls tècnics es faran a París.

La sortida oficial del popular Tour Auto es donarà el 26 d'abril des del castell de Rambouillet. La primera etapa portarà els competidors fins a la Baule, passant pel circuit de Le Mans. L'endemà, els cotxes aniran a Llemotges amb el circuit de Val de Vienne en el programa. El dia 28 el final d'etapa serà a Bordeus i el dia 29 a Pau amb el circuit de Nogaro de protagonista.

Presentació de l'acord per a l'arribada del Tour Auto a Andorra.

Relacionat

Andorra rep per primera vegada l’etapa final del rally francès ‘Tour Auto’

L'edició del 2022 serà l'ocasió de celebrar el 50è aniversari del doblet al Tour Auto dels Ferrari 365 GTB/4 Daytona. Aquests vehicles van participar a les edicions que es van fer després de la Segona Guerra Mundial com el Delahaye 235, el Fiat 8V, o elJaguar Type C. Inicialment l'etapa final havia de fer-se el 30 d'abril però s'ha avançat.

Aquesta serà la primera vegada que el Tour Auto celebrarà l’etapa final a Andorra. L’objectiu és donar a conèixer el país i els principals atractius turístics amb la difusió de l’esdeveniment. Es preveu acollir un miler de persones entre participants i organització, a part dels aficionats al motor que puguin acudir com a públic.

Etiquetes

Comentaris

Trending