Andorra rep per primera vegada l’etapa final del rally francès ‘Tour Auto’

Del 30 d’abril a l’1 de maig de 2022 arribarà al Principat la cursa de vehicles històrics i clàssics, concretament a l’aparcament del Parc Central

Presentació de l'acord per a l'arribada del Tour Auto a Andorra.
Presentació de l'acord per a l'arribada del Tour Auto a Andorra.

Andorra acollirà del 30 d’abril a l’1 de maig del 2022 l’última etapa de la coneguda cursa francesa de vehicles històrics i clàssics, ‘Tour Auto’. Els participants arribaran procedents de França amb final d’etapa a Andorra la Vella, concretament a l’aparcament del Parc Central. El mateix dia 30 es donarà el tret de sortida a la darrera prova de la competició, i els cotxes participants circularan per algunes de les carreteres de la parròquia d’Ordino.

Aquesta serà la primera vegada que ‘Tour Auto’ celebrarà l’etapa final a Andorra. L’objectiu és donar a conèixer el país i els principals atractius turístics amb la difusió de l’esdeveniment. Durant els dies que transcorrerà, es preveu acollir un miler de persones entre participants i organització, a part dels aficionats al motor que puguin acudir com a públic.

Durant dos dies desfilaran per les carreteres andorranes uns 230 vehicles clàssics on hi prendran part un total de 460 participants. A més, el 30 d’abril al Parc Central, s’instal·larà un village que estarà obert al públic i s’hi organitzaran diferents animacions. Igualment, els apassionats del món del motor podran gaudir d’un museu efímer de vehicles clàssics. A part, durant el dia també tindran lloc diferents reunions entre els participants de la cursa.

Un Porsche 550 Spyder al Tour Auto del 2019.

Relacionat

El Tour Auto arribarà a Andorra el 30 d'abril

Comentaris (1)

Trending