Una vintena de temporers xilens tornen cap al seu país

(AMB VÍDEO) Arran d’un viatge concertat a darrera hora, un autobús ha portat aquesta matinada a Madrid els treballadors que havien quedat travats al Principat

-
-
Una vintena de temporers xilens que havien quedat bloquejats al país per culpa del coronavirus i la dificultat de mobilitat que aquesta situació comporta, han pogut iniciar aquesta matinada la ‘maniobra’ de retorn cap al seu país. Poc després de les 7 del matí l’autocar que els portava cap a Madrid ha arribat a l’aeroport de la capital espanyola per tal de fer totes les gestions pertinents en vista a agafar un vol, aquest mateix matí, cap a Santiago de Xile.

Són diversos, no només argentins, els ciutadans sud-americans que estan tenint moltes dificultats, després d’haver fet la temporada hivernal al Principat, per poder-ne marxar i tornar a les seves respectives cases. L’expedició xilena es va acabar concretant ahir al migdia després d’alguns dies de treball per poder concretar-la. Finalment han estat 21 els temporers que han pogut viatjar, d’entrada, cap a Madrid.

De matinada, tots els citats s’han aplegat a l’Estació Nacional d’Autobusos on els ha recollit un vehicle de la companyia Nadal-Julià per tal d’iniciar el viatge cap a la capital espanyola. Amb les degudes mesures de distanciament dins del vehicle i amb mascareta durant tot el recorregut, l’expedició ha arribat sense complicacions a Barajas quan passaven vint minuts de les 7 del matí segons que han explicat fonts de la companyia de transport de passatgers andorrana.


Els temporers a la seva arribada a l'aeroport de Barajas després d'haver viatjat amb Nadal-Julià. | NADAL

 

Comentaris (6)

Trending