L’ocupació hotelera supera les previsions i es manté prop del 60%

Les dades han tingut una variació positiva de 4,31 punts respecte a les previsions de la Unió Hotelera d’Andorra pel cap de setmana

L'hotel Màgic, un dels hotels de la cadena Sercotel a Andorra.
L'hotel Màgic, un dels hotels de la cadena Sercotel a Andorra.

L’ocupació als hotels d’Andorra l’últim cap de setmana va arribar al 58,48%, superant la previsió d’un 54,17%. Malgrat el rebrot de coronavirus al Principat i, sobretot, la situació sanitària d’Espanya, les dades aportades per la Unió Hotelera del país (UHA)​ es mantenen estables respecte a la setmana anterior.

Així doncs, i per tercera setmana consecutiva, l’ocupació real es manté prop del 60% i, a més a més, l’entitat ha manifestat que les reserves de darrera hora segueixen la mateixa tònica. Desglossat per parròquies, les millors dades es van registrar a Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, amb un 66,89%, seguides per la Massana (66,34%) i Encamp (65,33%). Respecte als pitjors registres, el Pas de la Casa va omplir els hotels un 35,25% i Canillo un 38,88%.

Un dels establiments hotelers del país.

Relacionat

L’ocupació hotelera es manté prop del 60% tot i la frenada provocada pels rebrots de coronavirus

Des de la Unió Hotelera, s’ha destacat que “històricament, l’agost sol ser un període més vacacional que el juliol”, esperant que a partir de la pròxima setmana les xifres reals ho confirmin. També a partir de la setmana vinent, s’oferiran dades reals de cada dia, fet que permetrà filar més prim i conèixer millor com va el sector.

Etiquetes

Comentaris

Trending