Caldea ho té tot a punt per obrir dissabte amb el 30% de l'aforament

L’spa termal comptarà amb el Termolúdic i Orígens amb unes mesures extraordinàries de seguretat i estrenarà la nova llacuna panoràmica, de terra transparent, que sobrevola el riu Valira

Tasques de neteja a Caldea.
Tasques de neteja a Caldea. CALDEA

Caldea ho té tot a punt per obrir de nou les seves portes aquest dissabte 4 de juliol, després del tancament per la crisi sanitària del coronavirus. L’spa termal obrirà el Termolúdic i Orígens amb unes mesures extraordinàries de seguretat i estrenarà la nova llacuna panoràmica, de terra transparent, que sobrevola el riu Valira.  A principis del mes d’agost, serà el torn d’Inúu, l’espai només per a adults. Likids, romandrà tancat momentàniament.

En aquestes primeres setmanes de reobertura, Caldea reduirà l’aforament a un 30% de la capacitat total per mantenir la distància de seguretat entre persones i, per tal d’assegurar la limitació de l’aforament, recomanarà la reserva anticipada d’entrades amb data i hora exacta de la visita al web de Caldea i a través d’agències autoritzades. Pel que fa a les mesures de seguretat, totes les instal·lacions de l’spa seran higienitzades i desinfectades de forma extrema. Quant a les aigües termals de Caldea, estan tractades amb clor i amb llum ultraviolada (UV), desinfectants d'alt espectre.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), una concentració residual de clor lliure en l'aigua de les llacunes a un pH <8.0 és
suficient per matar virus com els coronavirus
. Les noves normes d´ús inclouen també el rentat constant de mans amb gel hidroalcohòlic que els clients trobaran en dispensadors automàtics, la dutxa obligatòria amb sabó per accedir a la zona de banys termals i l’obligatorietat d’utilitzar mascareta en tots els espais comuns, fins arribar als vestidors.

Etiquetes

Comentaris

Trending