12 mesos de condicional per fer xantatge amb unes fotos íntimes

L’individu va amenaçar a una dona de publicar les imatges si no li pagava un deute de 2.400 euros

Una imatge de l'accés principal de la nova seu de la Justícia.
Una imatge de l'accés principal de la nova seu de la Justícia. Toni Solanelles

El Tribunal de Corts ha condemnat aquest matí a 12 mesos de presó condicional i el pagament de 800 euros -a l’afectada- a un individu que va amenaçar a una dona de publicar imatges íntimes si no li pagava un deute de 2.400 euros i, a més, les fotografies en qüestió hauran de ser destruïdes.   A la vista celebrada el passat 29 de setembre va quedar demostrat que la denunciant va mantenir una relació extraconjugal abans de separar-se de l’acusat -amb un amic d’ell-, i que l’home va descobrir les fotos al telèfon de l’amant.

Encara que l’acusat va afirmar tenir les fotos en la seva primera declaració, durant la celebració del judici va desmentir-ho, assegurant que “la policia no em van entendre bé o em vaig expressar malament”. Pel que fa al xantatge, l’acusat volia que li pagués un deute de 2.400 euros de traspàs d'un bar d’Encamp.

sasasas9919 750x430

Relacionat

Unes fotos mogudes

Cal destacar que la defensa va aportar una memòria USB per demostrar, amb la data, que les fotos íntimes havien estat fetes un any després de la denuncia i que l’advocada de la dona va deixar entreveure que aquesta acció podria suposar un frau processal per haver argumentat la denúncia amb proves falses. Per la seva part, la fiscalia demanava una pena de catorze mesos de presó condicional.

Comentaris

Trending