Clam d’indignació per les reiterades anomalies d’Air Nostrum

Usuaris esporàdics i més encara habituals dels enllaços entre Madrid i la Seu lamenten els incompliments de l’operadora, exigeixen a Govern que adopti mesures i comencen a tenir clar que més val apostar per l’AVE

Un avió d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.
Un avió d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

Els dos divendres seguits amb incidències en els vols entre Madrid i la Seu -i viceversa- han acabat de fer vessar el vas de la paciència de molts dels usuaris dels enllaços que nolieja Air Nostrum. La indignació és màxima després d’un estiu que va començar malament i acabarà pitjor. “Sembla que només les queixes i les suposades advertències de Govern fan reaccionar la companyia”, però la reacció dura poc i, ara, la manca de confiança en el servei és total.

De fet, diversos usuaris, tant d’esporàdics com, sobretot, els habituals, ja tenen pràcticament decidit no optar més pels vols amb Air Nostrum i, directament, encomanar-se a l’AVE amb la incomoditat d’haver d’anar i venir fins a Lleida. Però amb la seguretat que es respectaran uns horaris que, per aire, mai no se sap com acabarà tot plegat. Divendres de la setmana passada els vols es van desviar cap a Barcelona. Aquest divendres, els vols directament es van cancel·lar i es van emplaçar almenys els clients que volien volar des de la Seu cap a Madrid a fer nit a Lleida per sortir aquest matí des d’Alguaire cap a la capital espanyola.

Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.

Relacionat

Air Nostrum torna a cancel·lar el vol Madrid-Andorra

La pèrdua de la confiança és total. Ja poden ser retards i manca de permisos per al vol nocturn fins a la Seu o avaries que deixen temporalment inservible l’avio que hauria de fer l’enllaç amb l’aeròdrom de la capital de l’Alt Urgell. Sia com vulgui, “els problemes s’acumulen i les solucions cada vegada són més complexes. Al final, una cosa que podria funcionar es converteix en un mal de cap. Jo ja ha decidit no volar més. Agafaré l’AVE”, indicava una de les persones que ha viscut algunes incidències i que veient la resta d’alteracions, no es vol tornar a arriscar.

Un dels aparells d'Air Nostrum estacionat en les pistes de l'aeroport de la Seu.

Relacionat

Air Nostrum encara no té l’autorització per operar en nocturn a l’aeroport de la Seu

“Ha quedat clar que apostar per Air Nostrum des de la Seu no permet fer cap pla concret, perquè fàcilment se’n pot anar en orris”, han indicat les fonts consultades, que esperen una reacció per part de l’administració andorrana, atès que hi ha una injecció econòmica pública molt important. De fet, el temor és que una vegada amb els diners a la butxaca, l’atenció del servei i dels clients passi en un segon pla. I per aquí, els viatgers no hi passen.

Comentaris (6)

Trending