Air Nostrum torna a cancel·lar el vol Madrid-Andorra

La companyia ha al·legat problemes tècnics i també s’ha anul·lat el viatge des de la Seu. En aquest últim cas, els passatgers s’han desviat cap a Lleida i es preveu que surtin demà

M

M. P. / T. S.

Comentaris

Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.
Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.

Enèsima cancel·lació del vol Madrid-Andorra. L’avió d’Air Nostrum que havia de sortir aquesta tarda de Barajas amb destinació a l’aeroport d’Andorra-la Seu, finalment no s’ha enlairat. El motiu? Segons han informat des de la companyia, una avaria de l’aparell. Com a conseqüència, també ha quedat cancel·lat el vol que des de la capital alturgellenca havia d’enllaçar amb la capital espanyola i es preveu que el viatge es faci demà des de Lleida.

Segons ha explicat a l’Altaveu una de les passatgeres afectades, la Cristina Pujal, fins al moment de l’embarcament tot ha transcorregut amb normalitat. A les 17.50 hores han agafat el bus que normalment els trasllada fins a l’avió per embarcar i poc després “un noi ens ha dit que baixéssim que hi havia una avaria i que ja ens dirien alguna cosa”. L’enlairament estava previst per les 18.20 hores, però anaven passant els minuts i la informació no arribava. Finalment, han vist aparèixer a les pantalles que el vol sortiria a les 19.30 hores, però “quan érem allà per embarcar han arribat d’un altre vol i finalment ens han dit que el nostre estava cancel·lat”.

En no arribar l’avió des de Madrid, tampoc s’ha pogut enlairar el vol des de l’aeroport d’Andorra-la Seu previst per aquest vespre per fer el trajecte invers. Fonts de la instal·lació aeroportuària catalana han explicat que els passatgers que hi havia a la Seu se’ls ha desviat cap a Lleida i es preveu que demà al matí puguin sortir cap a Madrid.

L'ATR d'Air Nostrum no ha volat en aquesta ocasió a la Seu.

Relacionat

Air Nostrum acumula retards en d’altres serveis i envia els clients del vol de la Seu a Barcelona

Pujal ha lamentat que des de la companyia “no ens han donat cap facilitat”. Se’ls ha dirigit a atenció al client, “on hi havia una cua quilomètrica”. Ella ha pogut veure com una noia aconseguia parlar amb atenció al client, però “no la reubicaven avui, li donaven vol per demà”. Davant d’aquesta situació, “he decidit marxar i ja trucaré a atenció al client en un altre moment”.

La passatgera deplora que “no és el primer cop” que es troba en aquesta situació, “han sigut 3 o 4 vegades”, viscudes tant per ella com per familiars que s’han trobat que els cancel·laven el viatge. “I el motiu sempre és una avaria”, exposa.

La Cristina confessa que abans de comprar el bitllet ja va tenir dubtes, “perquè sabia que de tant en tant fallava”, però finalment va descartar l’AVE perquè només tornava a casa pel cap de setmana “i l’avió era més còmode” i li permetia aprofitar més els dos dies. Al final, però, hi haurà sortit perdent.

“Al final et trobes sense cap solució i sense resposta. I qui ha trobat resposta, li han dit que fins demà”. Per tant, ha optat per anar a buscar un AVE fins a Barcelona i acabar d’arribar amb bus, encara que li suposo haver d’arribar de matinada. “I ho assumeixo tot pel meu compte”, remarca.

Un dels aparells d'Air Nostrum estacionat en les pistes de l'aeroport de la Seu.

Relacionat

Air Nostrum encara no té l’autorització per operar en nocturn a l’aeroport de la Seu

Pujal es mostra sorpresa que “des de l’aeroport de Madrid no tinguin capacitat per trobar un altre avió”, i assenyala que “ja sé que no és culpa d’Andorra, però al final el vol porta el nom i dona mala imatge del país”.

Després d’aquesta experiència, assegura que “serà l’últim cop que l’agafo” perquè amb l’AVE “sé que arribo més tard però ja vaig mentalitzada i m’estalvio el mal humor”.

Comentaris (12)

Trending