Treballs a marxes forçades per refer els pisos afectats pel foc de xemeneia al Pas de la Casa

El fet que la propietat de l’edifici estigui lligada a una constructora d’Encamp facilita unes obres que es volen tenir enllestides abans que no sigui cru hivern a la localitat fronterera

Material ja retirat de l'interior dels habitatges afectats.
Material ja retirat de l'interior dels habitatges afectats.

Just donat per extingit l’incendi que va afectar parcialment la teulada d’un edifici el Pas de la Casa, i constatat que el foc -i l’escalfor que desprèn- no ha afectat l’estructura, la propietat de l’immoble s’ha posat a treballar a marxes forçades en la reforma dels pisos per poder-los tenir reconstruïts tan aviat com sigui possible. Diverses fonts han assegurat que abans no es posi en marxa la temporada hivernal les estances estaran refetes.

El fet que la propietat de l’immoble estigui directament lligada a una empresa constructora d’Encamp facilita, i molt, els treballs. Més encara en un moment en què totes les empreses, poc o molt, té feina de sobres. I quan fer treballs de complement com es podria considerar aquests, no passen mai a primer pla. És evident, però, que en aquest cas hi ha ciutadans que s’han quedat sense habitatge.

Bombers treballant en l'extinció de l'incendi.

Relacionat

Set pisos, un restaurant i una botiga resulten malmesos per foc o aigua en l’incendi del Pas

Quatre eren els ocupants -reallotjats temporalment en hotels de la mateix localitat o en cases d’amistats- que hi havia en el moment que les flames que es van originar en la xemeneia van prendre en l’estructura de fusta del teulat. I això va ser el que va tenir un major abast. De fet, cal refer tota aquesta estructura. Poc o molt els set habitatges de la segona planta i el dúplex han quedat malmesos.

La teulada de l'edifici afectat.

Relacionat

Els veïns desallotjats de l’edifici del Pas cremat trigaran un parell de mesos a poder tornar

La propietat, segons que hauria comentat a alguns dels inquilins afectats, espera que en un termini d’un mes i mig o dos mesos -que ja seria el temps necessari per arribar a l’inici de la temporada d’hivern però arribar-hi en tot cas- hauria d’estar la reforma feta i, per tant, que els habitatges puguin tornar a ser ocupats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending