La tempesta provoca destrosses en un pis de Sant Julià

La força de l'aigua ha trencat les finestres i els bombers, després d'una inspecció han decidit el tancament de l'electricitat a l'immoble, a l'ascensor i a la caldera

Comentaris

https://youtu.be/JuYo3OpzW2c

La tempesta d'aquest dimecres a la tarda, acompanyada de pedra ha provocat destrosses en un primer pis d'un edifici de l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria. La força de l'aigua ha trencat les finestres i ha entrat a l'immoble, gairebé com un petit tsunami segons la descripció d'un testimoni. Els bombers s'hi han desplaçat i han decidit el tancament de l'electricitat al pis però també a l'ascensor i a la caldera.

Al mateix temps s'estan investigant les causes per les quals l'aigua ha entrat amb tanta força al pis i ha baixat també gairebé com un riu per les escales que hi al costat de l'edifici i que uneixen l'avinguda Verge de Canòlich amb els xalets del Trillà. No es descarta que a la zona dels xalets s'estigui fent alguna obra i que aquesta hagués actuat com a canalitzadora de l'aigua o que un embornal estigués obstruït. Són només suposicions perquè ningú s'explica el perquè dels fets.

El riu d'Aixirivall aquest dimecres.

Relacionat

Una forta tempesta amb pedra afecta Sant Julià i les valls del Nord

El que està clar és que els ocupants del pis no podran dormir a casa aquest dimecres a la nit. L'ensurt ha estat considerable. A banda d'aquest fet no es té constància, ara com ara, de cap altre incidència. Els torrents i les canals de la muntanya de Rocafort han baixat amb molta força així com els rius d'Aixirivall i de Llumeneres. A quarts de nou del vespre ha deixat de ploure tot i que la màxima intensitat de precipitació ha tingut lloc entre les cinc i les set.

tempesta2
L'aigua baixant per les escales.
El pis afectat per la inundació.

Relacionat

Els veïns del pis inundat a Sant Julià esperen poder tornar-hi aquest dijous

Comentaris

Trending