Els veïns del pis inundat a Sant Julià esperen poder tornar-hi aquest dijous

Els pèrits han fet la inspecció i es continuen investigant les causes del sinistre de dimecres en plena tempesta d'aigua i pedra

Comentaris

El pis afectat per la inundació.
El pis afectat per la inundació. Altaveu

Els veïns del pis que es va inundar dimecres a l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria esperen poder tornar-hi aquest dijous. Durant el matí dos pèrits han fet una inspecció de l'edifici i de la zona de muntanya que hi al darrere per investigar les causes del sinistre. L'aigua va arribar als 30 centímetres dins del pis i ara les tasques de neteja es concentren en el sol que ha quedat ple de fang.  Els bombers han d'autoritzar la tornada dels dos inquilins.

Un d'ells, una dona de 63 anys té problemes de salut i recentment va estar hospitalitzada. Té els seus medicaments en el pis que comparteix amb una altra inquilina i vol tornar quan abans millor.l La nit de dimecres va dormir en el pis d'una veïna. La inundació va coincidir amb una forta tempesta d'aigua i de pedra que també va afectar l'escala i que va obligar a tallar l'electricitat a l'ascensor i a la sala de la caldera.

L'aigua ha baixat per les escales de l'edifici.

Relacionat

La tempesta provoca destrosses en un pis de Sant Julià

No es descarta, però, que les obres que s'estan realitzant en un xalet que hi ha al darrere hi tinguin alguna cosa a veure, cosa que han volgut comprovat els pèrits sobre el terreny així com el recorregut d'una riera. La inundació  no va provocar cap dany en el local de la planta baixa que havia acollit una papereria i un supermercat i que s'estava reformant. Els bombers van optar per desallotjar dimecres l'edifici per comprovar que no hi havia altres pisos afectats. Els danys més importants han tingut lloc en un traster on es guardaven estris per conrear un hort.

Comentaris

Trending