Surt d’un lavabo públic del Pas amb el nas ‘enfarinat’ i acaba detingut per possessió de cocaïna

L’home, un antic resident amb les autoritzacions d’estada i treball ja caducades i no renovades, ha estat posat a disposició judicial aquest dijous i alliberat de ser condemnat per la via rapida

Una imatge d'arxiu de la plaça Coprínceps, en les immediacions de la qual es va practicar la detenció.
Una imatge d'arxiu de la plaça Coprínceps, en les immediacions de la qual es va practicar la detenció. ARXIU

Un antic resident al país, amb les autoritzacions caducades i no renovades, ha quedat en llibertat aquest dijous després de passar a disposició judicial i ser condemnat per la via ràpida per possessió d’una paperina de cocaïna. De fet, la paperina la duia, però la cocaïna ja no hi era tota la que hi havia estat atès que, suposadament, quan va ser detingut, aquest dimecres al vespre, l’acabava de consumir. Justament, el nas ‘enfarinat’ el va delatar.

En efecte, l’home sortia dels lavabos públics que hi ha a la zona de la plaça Coprínceps del Pas de la Casa, en unes escales que enllacen cap a l’avinguda Consell General. Sortia dels lavabos, i a uns policies que voltaven per la zona els va cridar l’atenció que l’home d’una trentena llarga, duia empolsinat el nas. Davant d’aquesta situació, sortint d’on sortia i una cosa i l’altra, van mal pensar encertadament.

Els agents van demanar explicacions a l’individu i no van haver d’interrogar massa perquè l’home els lliurés la clàssica paperina de droga amb poc menys que algunes restes de la cocaïna que, segons l’evidència, acabava d’esnifar. A l’embolcall hi restava menys d’un gram de l’estupefaent. Se’l va detenir i aquest migdia se l’ha posat a disposició judicial.

Comentaris (3)

Trending