Un simulacre d’evacuació per incendi causa indignació a la Seu de la Justícia

Com a mínim un pres que estava essent jutjat ha estat extret a l’exterior de l’edifici exposant-lo públicament emmanillat

Façana principal de la Seu de la Justícia.
Façana principal de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Un simulacre d’evacuació per incendi a la Seu de la Justícia ha causat enorme indignació almenys entre els responsables del Tribunal de Corts. Aquesta jurisdicció estava jutjant un home pres. En activar-se el pla d’evacuació, el reclús, com la resta de persones que hi havia a l’edifici, han hagut de deixar l’edifici. En el cas del pres, però, se l’ha tret al carrer emmanillat. El fet que hagi estat exposat públicament d’aquesta forma ha generat un notable malestar en responsables judicials, que no es podien creure la situació viscuda.

Hi havia un centenar de persones a l’edifici quan s’ha dut a terme el simulacre, que pretenia ser el més real possible. I a fe de Déu que ho ha estat. I és que davant de la situació inesperada, s’han tret al carrer els detinguts que hi havia a l’edifici. I especialment al pres que estava sent jutjat. Davant l’estupefacció de tots plegats, la situació s’ha acabat resolent quan una patrulla de policia ha acabat introduint a l’interior d’un vehicle policial el reclús.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending