Preocupació dels veïns del Pas de la Casa per casos de droga i la mala imatge que dona

L’operació ‘Big Bang’ ha comportat sorpresa i molt malestar entre els habitants del poble, que temen que pugui perjudicar els seus fills i manifesten que això és un problema de país

Un vehicle del cos fent patrulla pel Pas de la Casa.
Un vehicle del cos fent patrulla pel Pas de la Casa. POLICIA D'ANDORRA

L’operació ‘Big Bang’ amb el comís amb més de mig quilo de droga ha provocat sorpresa i preocupació entre els veïns i comerciants del Pas de la Casa, tenint en compte que entre els implicats hi ha gent resident al poble. Alguns dels consultats ho atribueixen a l’augment del turisme i assenyalen que situacions com aquestes donen mala imatge i temen que això pugui acabar afectant els seus fills.

“Aquesta operació ha estat molt grossa”. Així s’expressaven fonts de l’Associació de Veïns i Comerciants del Pas de la Casa, després de l’actuació policial que ha acabat amb quatre detinguts i el comís de 342 grams de cocaïna, 342 d’haixix i gairebé 18.000 euros en efectiu. Assenyalen que “ens ha agafat per sorpresa perquè no t’ho esperes mai i són gent que viuen al poble”. Consideren que l’augment de turisme comporta més problemes, però manifesten que està havent-hi més aldarulls que no pas qüestions relacionades amb les substàncies estupefaents.

Material, droga i diners comissats.

Relacionat

Estocada ‘mortal’ al mercat hivernal de cocaïna al Pas de la Casa

Altres veïns del Pas consultats per l’Altaveu han posat en relleu que “el problema de la droga existeix, però no és un problema només del Pas, sinó de país”. Coincideixen amb l’entitat veïnal en què l’augment del turisme porta aquest tipus de problemes i assenyalen que un dels carrers on la policia ha actuat, el dels Abeuradors és força utilitzat pels contrabandistes. S’han mostrat preocupats per com això pot acabar afectant als seus fills. “No volem que els nostres fills un dia surtin a la nit i els ofereixin droga”. Afegeixen que “tot plegat està donant una mala imatge del Pas de la Casa i això no ho volem”.

Tots els consultats han celebrat l’actuació de la policia i asseguren que “la presència policial aquest any s’ha intensificat i s’ha fet una bona feina d’investigació”. Consideren que els efectius del cos d’ordre són suficients. En aquest sentit hi ha ajudat la presència dels dispositius del grup de suport al manteniment de l'ordre (GSMO).

Comentaris (13)

Trending