La policia comissa dues pistoles de balins en la intervenció a l’avinguda Consell de la Terra

Els agents van trobar les armes, que es poden comprar legalment però no portar tranqui·lament pel carrer, a dos dels joves concentrats a l’exterior d’un local d’oci de la zona

Zona del Prat del Roure on van tenir lloc els fets.
Zona del Prat del Roure on van tenir lloc els fets.

La intervenció de diverses patrulles de policia aquest diumenge al vespre a prop d’un local d’oci de l’avinguda Consell de la Terra va permetre els agents decomissar dues pistoles de balins. Eren les que duien dos dels joves d’un grup que es trobava a la porta de l’establiment i que també van encarar-se amb els agents que es van apropar al lloc. Tot i que alguns d’ells van ser portats al despatx del cos, no es va acabar produint oficialment cap detenció.

Els fets van tenir lloc poc abans de les vuit del vespre. Segons han explicat fons de la policia a Altaveu, es va rebre l’avís d’una persona que havia vist com un dels joves es guardava una de les pistoles als pantalons. La primera patrulla que es va desplaçar al lloc va controlar el noi. El va escorcollar i, efectivament, van localitzar el que inicialment semblava una arma de foc.

L'avinguda Consell de la Terra, a Escaldes, és un dels punts calents des de l'esclat de la pandèmia.

Relacionat

Controlats diversos joves en un punt calent d’Escaldes arran d’un altercat amb una pistola simulada

Un cop analitzada, però, es va descartar aquesta possibilitat. Sí, era una pistola, però tot just de balins. Es pot comprar legalment sense cap problema però el que no està permès és dur-la tranquil·lament pel carrer com la portava el jove, de 19 anys. De fet, no era pas l’únic. Un altre integrant del grup també en tenia un revòlver del mateix tipus.

Totes dues, doncs, van ser decomissades per la policia. La situació, però, va viure un increment de tensió quan alguns dels amics dels controlats es van encarar amb els agents. Això va obligar a demanar reforços i dues patrulles més es van personar al lloc.

Finalment, a banda del decomís de les armes, cinc dels joves van ser traslladats al despatx del cos. Oficialment, no costa cap detenció, però sí que se’ls va demanar per les armes, a banda que no es descarta que es pugui produir alguna acció penal per l’enfrontament mantingut amb els agents.

Comentaris (19)

Trending