La policia cerca el tercer implicat en l’agressió d’un taxista a la Massana

La víctima dels cops de tres joves, dos dels quals van ser detinguts poc després dels fets, va ser donat d’alta amb contusions després de ser atès a l’hospital

Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital.
Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital. Toni Solanelles

La policia té identificat el tercer dels joves que van protagonitzar aquest dimecres al vespre un altercat amb un taxista a la Massana. Però no l’ha pogut detenir i, per tant, el busca per demanar-li comptes. Els altres dos agressors, germans, van ser arrestats poc després dels fets. La víctima va haver de ser traslladada al centre hospitalari arran dels cops que va sofrir. I després de ser atès a Urgències va ser donat d’alta amb contusions.

Com ja va avançar l’Altaveu, un incident de trànsit, una mena de competència de velocitat a l’altura de la Serra de l’Honor, va ser l’origen d’una discrepància que aparentment el taxista, que portava un client, no s’hauria pres com a tal. Però la circumstància és que poc després de les 8 de la tarda, a l’altura del número 79 de l’avinguda Sant Antoni de la Massana, hi va haver l’altercat. Just en aquell moment el taxista va aturar el vehicle per deixar el passatger a lloc.

Immediatament després, va parar el cotxe on anaven tres ocupants. I sense pràcticament dirigir cap paraula, i quan el client ja havia deixat el vehicle, els joves es van abraonar sobre el conductor del taxi. Alguns testimonis haurien parlat de l’ús d’una barra, d’un pal, alguns haurien explicat que si era de fusta i similar a un bat de beisbol i altres que la barra seria de ferro. En tot cas, les fonts consultades han assegurat que no s’ha trobat cap objecte.

La Massana és la parròquia amb més augment de residents.

Relacionat

Una batussa a la Massana acaba amb un taxista ferit i com a mínim dos detinguts

Així, d’entrada, i més enllà de la percepció dels testimonis, el que sí que es dóna per cert és que els joves -no ha transcendit si tots o quins- van donar cops de puny i puntades de peu al taxista, que va sofrir un, almenys, un trau al cap. En tot cas, persones presents a la zona van mobilitzar la policia. En aquest moment, un dels tres joves agressors va fugir i encara se’l recerca. Els altres dos van ser controlats de seguida pels agents, que al seu torn van avisar una ambulància amb l’objectiu que l’agredit fos atès.

Mentre els sanitaris traslladaven el taxista a l’hospital -i se’l va atendre i donar d’altra amb relativa celeritat-, els agents van fer les diligències oportunes, i especialment intentar buscar l’objecte que alguns testimonis asseguraven haver vist. I que no s’hauria trobat. Els dos germans, que ja tenen antecedents almenys policials per diverses qüestions, van quedar detinguts tot seguit, acusats d’un delicte contra la integritat física.

Comentaris (2)

Trending