Una batussa a la Massana acaba amb un taxista ferit i com a mínim dos detinguts

Suposadament, el conductor professional ha estat agredit a conseqüència d’un altercat que ha tingut l’origen en un incident de trànsit a l’altura de la Serra de l’Honor

La Massana és la parròquia amb més augment de residents.
La Massana és la parròquia amb més augment de residents. ARXIU

Un petit incident de trànsit producte d’una mena de competència -‘pique’- la naturalesa i abast del qual la policia haurà de determinar hauria estat, presumptament, l’origen d’un altercat que ha acabat, d’entrada, amb un taxista amb un fort trau al cap i traslladat al centre hospitalari i, almenys, dos dels tres joves del grup agressor detinguts. La batussa ha ocorregut a la Massana poc després de les 8 de la tarda.

Aparentment, un taxi que circulava en direcció a la Massana i un altre vehicle ocupat per tres joves haurien mantingut un frec a frec a l’altura de la Serra de l’Honor. No seria gran cosa, almenys suposadament perquè sense témer res d’estrany, segons testimonis presencials, el taxista, que estava de servei i traslladava un client, s’hauria aturat més o menys a l’altura del número 79 de l’avinguda Sant Antoni per deixar el passatger.

Darrere seu s’hauria aturat el vehicle amb els tres joves i s’hauria iniciat una petita baralla. Baralla poca perquè el taxista, de 53 anys, estava en clara inferioritat. A més a més, segons les fonts, l’haurien colpejat amb un objecte contundent tipus pal o bat. Un dels cops li hauria causat un trau sagnant al cap. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la policia i també s’ha requerit la presència d’un ambulància per atendre el ferit i traslladar-lo al centre sanitari.

Les fonts testimonials consultades han assegurat que un dels tres agressors s’havia escapolit. Dos d’ells són germans. La policia hauria practicat algunes detencions alhora que cercava l’objecte amb el qual s’hauria colpejat l’home. Els veïns de la zona no han pogut confirmar que s’hagués aconseguit localitzar ni l’escapolit ni tampoc el pal.

Comentaris (2)

Trending