La policia cerca ‘carteristes’ per l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes

Com a mínim un parell de dones en dos hipermercats diferents del centre del país han alertat que desconeguts els han sostret pertinences de la bossa de mà

Agents de policia identificant uns vianants.
Agents de policia identificant uns vianants.

Agents de la policia estan mobilitzats, alertats com a mínim, amb l’objectiu d’intentar localitzar dos homes que aparentment haurien sostret els moneders i altres pertinences de l’interior de les bosses de mà d’almenys dues dones que han avisat els serveis de seguretat de dos centres comercials distints de l’eix configurat per les avingudes Meritxell i Carlemany.

Els vigilants privats han advertit la policia de la situació -aparentment, serien els mateixos ‘carteristes’ es que haurien actuat en els dos casos que haurien transcendit però no es descarta que hi hagi hagut alguna sostracció més- i especialment les patrulles pedestres, que sovint circulen per l’eix comercial pel volum de persones que s’hi mouen i per actuar com a fórmula dissuasiva, han intensificat la vigilància.

Els agents, segons diverses fonts, haurien identificat algunes persones que passejaven per la zona. No obstant això, i fins ara, no s’hauria produït cap detenció per aquesta circumstància. Els furts de mercaderia sí que poden ser més o menys habituals, però la sostracció de carteres, que havia estat usual als anys de la dècada de 1990 i a principi d’aquest segle, havien minvat molt posteriorment.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending