Pega la dona a l’hotel, marxa a donar un tomb i és detingut en tornar a l’habitació

La policia arresta un turista francès de 38 anys que va agredir la seva parella en un establiment hoteler d’Andorra la Vella

Un vehicle policial circulant per Andorra la Vella.
Un vehicle policial circulant per Andorra la Vella. Toni Solanelles

Una parella francesa allotjada en un hotel d’Andorra la Vella. A mitja tarda -en aquest cas d’un dijous- una dona baixa de cop i volta a la recepció de l’establiment. Fora de sí. Plorosa. Temorosa. Assegurava que la seva parella l’havia agredit. Que l’havia pegat. I les evidències hi eren. L’home, per això, just després de l’altercat, va tocar pirandó de l’hotel. Va anar a escampar la boira.

Des de la recepció de l’hotel es va alertar la policia. Una patrulla es va mobilitzar de seguida. El primer que va fer va ser acudir a l’establiment hoteler. Va constatar com, efectivament, la dona havia estat agredida. Van anotar les dades fonamentals, el descriptiu del presumpte agressor, i van iniciar una recerca. En les immediacions de l’hotel, a la zona de l’avinguda Santa Coloma, es va localitzar el cotxe de l’home.

L’agressor, però, no va aparèixer fins més tard. Com aquell qui no volia la cosa, després de donar el tomb i prendre la fresca, l’home va tornar a pujar a l’habitació on estava allotjat. Però allí com aquell que diu se l’esperava. Eren 3/4 de 9 del vespre de dijous. El turista agressor té 38 anys. Va ser detingut. Aquest divendres ha estat condemnat per la via ràpida i expulsat com a bescanvi de la pena imposada.

Comentaris (1)

Trending