L’obrer mort a Incles era un veí de la Seu que portava tota la vida treballant pel mateix empresari

El cadàver de l’home, de 62 anys, ha estat sotmès aquest dijous a l’autòpsia, confirmant la fallada cardíaca prèvia a la caiguda, i aquest divendres serà traslladat, en principi, cap a la capital de l’Alt Urgell

Una imatge del tanatori on s'han fet les pràctiques forenses.
Una imatge del tanatori on s'han fet les pràctiques forenses. Toni Solanelles

L’obrer mort aquest dimecres a la tarda mentre treballava en uns treballs d’encofrat en una borda de nova planta a la vall d’Incles era un veí de la Seu que feia moltíssims anys, gairebé tota la vida, que treballava pel mateix empresari, amb establiment a Andorra i que ha passat diverses vicissituds empresarials. L’autòpsia que s’ha practicat aquest dijous al seu cadàver hauria confirmat que abans de caure des d’uns tres metres d’altura, l’home va patir una fallada cardíaca.

Aquesta aturada coronària explicaria el fet que no es pogués fer pràcticament res per salvar la vida a l’operari de la construcció, de 62 anys d’edat. A més, el cos no presentava en cap punt un cop prou significatiu i que fos compatible amb la mort. Els seus companys van ser els primers en intentar-lo reanimar i després ho van provar els bombers i els sanitaris del SUM que es van desplaçar fins al lloc del fet.

Una vista aquesta tarda de la vall d'Incles amb la borda en construcció a dalt a l'esquerra, de color molt clar.

Relacionat

L’obrer que ha mort construint una borda a Incles podria haver patit una fallada cardíaca prèvia

Una vegada fetes les proves forenses pertinents, i si no hi ha cap més dilació de naturalesa legal, durant la jornada d’aquest divendres està previst que es pugui traslladar el fèretre de l’home cap a la capital de l’Alt Urgell per tal que pugui rebre el darrer comiat i sigui degudament enterrat.

Comentaris

Trending