MoraBanc alerta d’un intent de ‘phishing’ i de trucades fraudulentes

L’entitat bancària ha detectat SMS i trucades fent-se passar per gestors seus i assegura que mai demanarà dades dels seus clients per telèfon

phising ok
phising ok

L’entitat bancària ha detectat SMS i trucades fent-se passar per gestors seus. A través de de les xarxes socials han deixat clar que mai no demanarà dades personals per telèfon. Si algú ha picat, demana que es posin en contacte directament amb el seu gestor.

Alguns clients de MoraBanc han rebut missatges de text al seu telèfon mòbil asseverant-los que s’havia detectat un càrrec inusual i que el seu compte està bloquejat. Per desbloquejar-lo es demana que cliquin en un enllaç. Des del banc s’ha alertat que aquest missatge no és una comunicació oficial i es demana esborrar-lo, tenint en compte que és un intent de phising amb l’objectiu d’aconseguir dades personals o contrasenyes per part dels ciberdelinqüents. En el cas que s’hagi accedit, cal posar-se en contacte amb el gestor.

Des de MoraBanc també s’ha alertat que s’han detectat trucades de persones que es fan passar per gestors del banc i deixen clar que mai es demanaran contrasenyes ni dades confidencials per telèfon.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending