Lloga un cotxe, no el torna i l’acaben localitzant per robar dos cartrons de tabac

Quan la policia va controlar l’home, un turista de 21 anys, pel furt a un centre comercial, va comprovar que el vehicle feia dies que era reclamat per l’agència que el va arrendar

Un vehicle policial circulant pel centre de la capital.
Un vehicle policial circulant pel centre de la capital. arxiu

La policia va detenir aquest diumenge un turista que no havia tornat el vehicle de lloguer que havia agafat feia dies. Al jove, de 21 anys, se’l va controlar després que furtés dos cartrons de tabac d’un comerç a Escaldes-Engordany. A banda d’aquesta sostracció, l’home afronta càrrecs per un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

El robatori es va produir pels volts de les tres de la tarda. Des de la botiga es va avisar la policia i, un cop controlat el jove, a banda de trobar-li el tabac que havia sostret, també es van agafar les dades del cotxe que portava. I aquí va saltar la sorpresa.

Es va comprovar que, sobre el turisme, hi havia una alerta. Pertanyia a una agència de lloguer i hauria d’haver estat retornat feia dies, concretament el 28 de febrer. Des de llavors, l’empresa havia denunciat la desaparició després d’intentar en diferents ocasions posar-se en contacte amb el client.

Un cop feta aquesta comprovació, la policia va procedir a la detenció del jove, no resident de 21 anys. Furt a banda, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending