Llibertat amb càrrecs i sense permís pel conductor de l’atropellament mortal a Encamp

L’home, resident de 60 anys, ha assegurat davant el batlle que no recorda com es va produir el fatal accident i, ara, se li imputa un delicte d’homicidi per imprudència

Efectius de policia i bombers al lloc de l'accident.
Efectius de policia i bombers al lloc de l'accident.

El batlle ha deixat en llibertat amb càrrecs el conductor que el passat dimarts va atropellar mortalment un obrer al vial d’Encamp. A l’home també se li ha retirart de forma cautelar el carnet de conduir. En la seva declaració, hauria assegurat que no recorda res del que va passar i de com es va acabar produint el fatal accident.

A primera hora del matí, el conductor del turisme que va envestir mortalment un dels treballadors de les obres que es fan per construir el nou aparcament del carrer de la Vena, a Encamp, ha estat posat a disposició judicial. En l’interrogatori, l’home ha afirmat que no recorda com va succeir el sinistre, fet que fa pensar o bé que es va quedar adormit al volant o bé que va patir una indisposició.

Efectius sanitaris, de bombers i policia treballant al lloc dels fets.

Relacionat

L’obrer atropellat va morir després de picar de cap contra la voravia

Fos com fos, va perdre el control del vehicle que conduïa en direcció a Andorra la Vella i va atropellar el treballador, que va topar posteriorment contra una grua i va partir ferides fatals en colpejar amb el cap a terra. L’home, resident de 57 anys, va perdre la vida gairebé a l’acte.

Efectius de policia i bombers al lloc de l'accident.

Relacionat

La policia deté el conductor implicat en l’atropellament mortal al vial d’Encamp

Després de declarar, el conductor, de 60 anys i que també viu al país, ha estat posat en llibertat amb càrrecs. En principi, se li imputaria un delicte d’homicidi per imprudència i ara ha de començar tot el procés que ha de portar en un futur cap a un judici. A banda, també se li ha retirat el permís de conduir de forma cautelar, a l’espera de com acabi tot el procediment.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending