L’obrer atropellat va morir després de picar de cap contra la voravia

El conductor del cotxe, que ha passat a disposició aquest matí, o es va adormir o el va enlluernar el sol, però no va deixar cap frenada a la calçada

Efectius sanitaris, de bombers i policia treballant al lloc dels fets.
Efectius sanitaris, de bombers i policia treballant al lloc dels fets. G. P.

Un fort cop amb el cap amb la voravia seria el que va acabar provocant la mort de l’obrer atropellat el passat dimarts a la tarda al vial d’Encamp. La topada amb el vehicle que el va envestir el va llançar uns cinc metres enllà, contra la grua que hi havia a la zona i on hi havia un altre company i va ser en caure contra el terra que es va fer les lesions mortals. El conductor del cotxe ha passat a disposició judicial. Sobre les causes de l’accident, els investigadors analitzen si es va poder adormir o va ser enlluernat pel sol.

L'home, un resident portuguès de 57 anys, que va morir dimarts a Encamp, on estava treballant en unes obres d'adequació d'un nou pàrquing comunal, serà traslladat aquesta tarda cap al seu país d'origen, on se li farà el funeral i posterior enterrament. El conductor del Mercedes que va envestir l'obrer ja ha estat enviat des del despatx de policia a la Batllia, on haurà de prestar declaració. Per ara, el motiu de l'atropellament no ha transcendit pas. S'especula que l'home, també resident i de 60 anys, s'hauria pogut adormir o s'hauria vist enlluernat pel sol.

Vehicles de policia, bombers i el SUM al lloc de l'accident.

Relacionat

L’obrer mort en l’accident al vial d’Encamp serà traslladat a Portugal, on serà enterrat

En qualsevol cas, a la via no hi ha cap marca que evidenciï ni cap frenada ni cap maniobra brusca. El cotxe hauria picat contra l'obrer amb el seu lateral dret. Arran del cop es va trencar el retrovisor i es va abonyegar una mica la zona del far, que hauria quedat del tot malmès després de topar amb la grua contra la qual va picar l'obrer en ser llançat per l'envestida del cotxe.

Després de col·lisionar amb el cos contra la màquina, l'home, casat i pare de dos fills, un dels quals treballa a la mateixa empresa en què el malaurat difunt estava vinculat des de feia més de dues dècades, hauria acabat picant de cap contra el voral de la voravia, produint-se en aquell moment, segons algunes fonts, la ferida que acabaria sent mortal de necessitat. De fet, la mort de l'obrer es va haver de certificar, malauradament, al mateix lloc del sinistre.

Efectius de policia i bombers al lloc de l'accident.

Relacionat

La policia deté el conductor implicat en l’atropellament mortal al vial d’Encamp

El difunt estava amb altres companys -tres almenys que ja haurien prestat declaració a la policia com a testimonis- treballant en les obres d'adequació d'un aparcament per al comú d'Encamp que té accessos i sortides tant pel carrer de la Vena com pel nou vial, que és on va ocórrer el sinistre. En principi, les obres estaven degudament senyalitzades i els empleats de la constructora estaven a la zona -en el cas de la víctima no està clar si damunt la voravia o just a la calçada però arran de la vorera- preparant-se per iniciar la perforació d'una rasa.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending