L’obrer mort en l’accident al vial d’Encamp serà traslladat a Portugal, on serà enterrat

El conductor del vehicle que el va envestir segueix detingut al despatx central de policia i s’espera que aquest dijous sigui posat a disposició del batlle per declarar sobre el sinistre

Comentaris

Vehicles de policia, bombers i el SUM al lloc de l'accident.
Vehicles de policia, bombers i el SUM al lloc de l'accident. G.P.

La víctima de l’accident mortal ocorregut ahir a la tarda al vial d’Encamp serà traslladada a Portugal on se li farà el funeral i serà enterrada. La vetlla pel difunt, un home de 60 anys que vivia a Encamp des de fa molts anys, es farà al llarg del matí al tanatori nacional. Paral·lelament, el conductor del vehicle encara continua al despatx central de policia a l’espera de ser posat a disposició judicial.

El sinistre mortal ha causat una important commoció a Encamp i al món de la construcció. Feia anys, un mínim de dues dècades, que treballava a una de les principals empreses del país. De fet, en el moment del malaurat accident estava fent tasques, juntament amb altres companys, en la construcció del nou aparcament del carrer de la Vena que, justament, ha de tenir una sortida cap a la general 2 en el punt on va patir l’atropellament.

Efectius de policia i bombers al lloc de l'accident.

Relacionat

La policia deté el conductor implicat en l’atropellament mortal al vial d’Encamp

El cop va ser tan fort que va perdre la vida gairebé a l’acte. Res van poder fer els efectius sanitaris traslladats a la zona per salvar-li la vida. Es preveu, ara, que al llarg del matí de dijous es faci la vetlla al tanatori nacional. L’home, que tenia 57 anys, però, no serà enterrat al país. Un cop acabi l’acte de dol, el cos serà traslladat al seu Portugal natal. Allà serà on se celebri el funeral i on se li doni sepultura.

Paral·lelament, la policia continua la investigació de l’accident. Una de les claus serà la declaració que pugui fer el conductor, que va ser detingut per la policia el mateix dimarts a la tarda. Encara continua al despatx central del cos, esperant que sigui enviat a la seu de la justícia perquè declari davant el batlle. Serà, previsiblement, al llarg del matí de dijous. L’home afronta càrrecs per un delicte contra la vida humana independent.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending