Investiguen la desaparició d’un vehicle de Commençal després de forçar-ne les instal·lacions

La policia treballa per localitzar la persona que hauria robat un ‘countryman’ amb la retolació de l’empresa i que no es descarta que tingués algun tipus de relació poc amistosa amb els responsables de la companyia

Instal·lacions de Commençal.
Instal·lacions de Commençal. ARXIU

La policia investiga des de primera hora d’aquest matí, des que els responsables de Commençal l’ha alertada, la desaparició d’un vehicle retolat de la companyia. La persona que se l’ha endut, que evidentment no tenia autorització per fer-ho, hauria forçat les instal·lacions de l’empresa, a la Massana, a la carretera que porta cap a Arinsal, de matinada. Hi ha sospites de qui podria ser autor del robatori, i no es descarta que tingui alguna mena de relació poc amistosa amb la firma. Fins i tot que pugui ser un antic treballador.

En tot cas, l’operatiu per mirar d’aclarir el fet, que es qualifica de poc habitual segons les fonts consultades, està plenament actiu. I encara que inicialment es pensava que el vehicle, un Mini Countryman, hauria pogut ja haver travessat les fronteres del Principat, hores d’ara aquesta circumstància no estaria gens clara, afegint encara més estupor a tot plegat perquè és difícil pensar que no es podrà localitzar dins del país un cotxe de les característiques del robat.

L’acció s’hauria dut a terme de matinada -les fonts consultades no han pogut precisar si hi ha alguna càmera de videovigilància que hagi pogut enregistrar algun moment del fet, encara que és probable- i ha estat descoberta pels primers empleats que han arribat aquest matí a les instal·lacions de la firma fabricant de bicicletes. Des de Commençal, les fonts oficials consultades han preferit no donar cap tipus d’explicació sobre el cas.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending