L’home que va forçar el moneder d’una rentadora havia fet el mateix dos mesos abans en un altre lloc

Entre els dos establiments, el detingut, de 27 anys, va aconseguir tan sols un botí de noranta euros

La denúncia de la gerència d'una pensió d'Escaldes va portar a la detenció.
La denúncia de la gerència d'una pensió d'Escaldes va portar a la detenció. ARXIU

L’home que divendres a la tarda va ser detingut després de forçar el dipòsit moneder de la rentadora d’una pensió escaldenca de la qual era client, havia fet el mateix poc més d’una setmana abans en un establiment d’hoteleria. De 27 anys i acusat d’un doble furt amb força, tot just va aconseguir un botí de noranta euros amb les dues actuacions.

La detenció es va formalitzar divendres quan passaven deu minuts de les 4 de la tarda. La policia havia estat requerida per part del gerent de la pensió, situada a l’avinguda Fiter i Rossell. Un client de l’establiment hauria forçat la caixa moneder de la màquina de rentar i s’hauria endut el contingut dinerari que hi havia. La policia va poder recuperar evidències de la seva autoria i poques hores després de ser alertada va acabar arrestant l’home.

Els fets haurien succeït en una coneguda pensió d'Escaldes.

Relacionat

Força el ‘dipòsit de monedes’ de la rentadora de la pensió on fa estada i acaba detingut

A més a més, i com a resultat de les indagacions realitzades, es va poder vincular l’home amb un fet similar que hauria ocorregut dies abans en un altre establiment d’hoteleria del Principat i que va ser denunciat, concretament, l’11 de setembre. Com s’ha dit, el perjudici dinerari de totes dues denúncies sumades és de 90 euros aproximadament.

Comentaris (1)

Trending