Força el ‘dipòsit de monedes’ de la rentadora de la pensió on fa estada i acaba detingut

L’arrest de l’home, resident, es va realitzar aquest divendres a la tarda després de corroborar que efectivament havia manipulat la màquina per uns pocs euros

Els fets haurien succeït en una coneguda pensió d'Escaldes.
Els fets haurien succeït en una coneguda pensió d'Escaldes. Pilar Candel

El client d’una coneguda pensió d’Escaldes, que acull tot sovint persones beneficiàries de prestacions socials o que directament hi són allotjats per ordre de l’administració, va ser detingut aquest divendres a la tarda després que la policia reunís les proves corresponents que mostraven que hauria forçat el ‘dipòsit de monedes’ de la rentadora de dit establiment.

Els responsables de l’hostal, proper a l’hospital, van alertar de la situació al tomb de les 3 de la tarda. No hi havia dubte que el moneder de la màquina de rentar col·lectiva havia estat manipulat. Les fonts consultades no han pogut corroborar quants diners hauria agafat el detingut, l’arrest del qual es va formalitzar vers les 6 de la tarda quan es van haver recollit les proves necessàries que l’incriminaven. Això sí, el botí del furt amb força no hauria passat d’uns pocs euros. L’home hauria passat a disposició judicial durant aquest matí de dissabte i després de ser condemnat per la via ràpida ha recobrat la llibertat.

Comentaris

Trending