Els familiars dels menors implicats en el cas del mestre del María Moliner desisteixen decebuts

Les querellants reben la confirmació de l’absolució del docent com una galleda d’aigua gelada i descarten impulsar noves accions

L'edifici on hi ha les instal·lacions del Col·legi María Moliner.
L'edifici on hi ha les instal·lacions del Col·legi María Moliner. Toni Solanelles

Els familiars dels menors implicats en el cas de presumptes abusos dels quals acusaven un mestre del col·legi María Moliner descarten impulsar noves accions una vegada la sala penal del Tribunal Superior ha confirmat l’absolució del docent. La decisió judicial l’han rebut amb extrema “sorpresa” i com una galleda d’aigua glaçada. De fet, estan totalment decebuts amb la Justícia andorrana, que creuen que ha vulnerat els drets dels infants i la família.

No hi haurà cap altra acció més -per exemple promoure un recurs d’empara al Constitucional- donat que hi ha ja en les famílies massa “desgast emocional i econòmic” i tampoc es vol que en el futur, pel motiu que sigui, s’acabi assenyalant els seus fills i filles. Esperaven, admeten, que en segona instància es canviaria el sentit inicial de la no-condemna. La confirmació de l’absolució ha estat percebuda com un veritable com baix.

Una imatge de les dependències que comparteixen l'Escola andorrana i el centre María Moliner.

Relacionat

El mestre del María Moliner absolt d’abusos avaluarà actuar contra els seus acusadors

Els pares i mares querellants consideren que per interessos majors s’ha fet cas omís a allò que consideren que els informes dels experts de part i dels serveis socials, al seu entendre, provaven sobradament. Però no volen anar més enllà per evitar eventuals represàlies. Justament, l’absolució, contràriament al que mantenen els familiars, es basa en la manca de proves que consideren els tribunals que hi ha.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending