Fa marxa enrere amb el cotxe anant begut i s’encasta contra un vehicle policial al Pas

Resident de 49 anys, ha quedat detingut aquesta matinada amb un índex d’alcoholèmia al tomb dels 2 grams per litre de sang

Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.
Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.

Ni el vehicle policial ha sofert grans danys ni cap dels protagonistes, especialment el conductor que ha acabat detingut, s’ha fet ferides. Però en una maniobra de marxa enrere, un resident de 49 anys visiblement embriagat, ha acabat encastant-se aquesta matinada al Pas de la Casa contra el cotxe de la dotació policial. El xoc no ha tingut grans conseqüències.

O potser sí, perquè ràpidament han intervingut els agents del cotxe patrulla i després de fer bufar el conductor, aquest ha acabat detingut. Ha donat un índex d’alcoholèmia que estava al tomb dels 2 grams d’alcohol per litre de sang. L’incident ha succeït a 1/4 de 4 de la matinada a la plaça Vaquers del Pas de la Casa. I no ha estat pas l’única detenció de la jornada nocturna que hi ha hagut.

Poc després de la mitjanit passada, en aquest cas a la Massana, els urbans han controlat un cotxe que s’havia accidentat a l’altura del telecabina. En acudir al lloc, han notat ràpidament que el conductor no estava en condicions. O potser sí. Estava en condicions de dormir la mona com efectivament ha evidenciat la prova d’alcoholèmia. Per sobre del 2 de nou. Resident de 23 anys que ha acabat també arrestat.

Comentaris (2)

Trending