Ensurt al Pas de la Casa per un fum de xemeneia

Els bombers han hagut d’actuar a un establiment situat a l’avinguda d’Encamp de la localitat, que s’ha hagut de desallotjar puntualment mentre duraven els treballs

Comentaris

El fum era ben visible des de les pistes.
El fum era ben visible des de les pistes.

Aquest migdia al Pas de la Casa ha saltat l’alarma per una fumera contundent sortint d’una xemeneia d’un establiment de l’avinguda d’Encamp. Els bombers han acudit ràpidament i han desallotjat el restaurant, però ha estat de forma puntual i mentre duraven els treballs. Finalment ha estat un ensurt sense cap conseqüència.

L’actuació dels bombers ha estat ràpida, ja que la fumera s’ha produït únicament a l’interior de la xemeneia i s’ha pogut sufocar sense grans problemes. Malgrat això, l’espectacularitat de la columna de fum ha cridat l’atenció dels qui hi estaven a prop, sobretot, perquè es tracta d’un establiment que es troba gairebé a peu de pistes.

Mentre duraven les tasques dels bombers s’ha desallotjat les persones que s’hi trobaven a l’interior, però ha estat un temps mínim, ja que tot s’ha concentrat dins de la xemeneia. El cap de guàrdia assegura que no ha tingut cap afectació i que, posteriorment, l’establiment ha seguit funcionant amb normalitat.

 

Comentaris (1)

Trending