Els bombers sufoquen un incendi a una ETR de FEDA a un pàrquing de Ransol

El cos ha desplaçat efectius de les casernes de Canillo i Santa Coloma i han pogut apagar les flames amb extintors

Una camioneta i un cotxe de FEDA a l'exterior de l'edifici on ha tingut lloc el sinistre.
Una camioneta i un cotxe de FEDA a l'exterior de l'edifici on ha tingut lloc el sinistre.

Els bombers han hagut d’intervenir aquest matí per extingir un incendi que s’ha declarat a dins d’una estació transformadora que FEDA té a l’aparcament d’un edifici a Ransol. El sinistre ha provocat només danys materials i, afortunadament, no s’ha hagut de lamentar cap ferit. Ara, seran els tècnics de la companyia els que hauran d’analitzar els desperfectes ocasionats en la instal·lació.

El fum que sortia per un dels tubs de ventilació del pàrquing ha estat el que ha servit per donar l’alarma. Els veïns de la zona ha avisat al cos d’emergències i ràpidament s’ha desplaçat al lloc dels fets una dotació de la caserna de Canillo. Posteriorment, s’han sumat a la intervenció efectius de la de Santa Coloma.

A banda, també han acudit tècnics de FEDA, que han pogut desconnectar l’electricitat per facilitar la tasca als bombers. No es podia fer servir aigua, òbviament, i, per això, s’han emprat fins a tres extintors. Ràpidament, s’han pogut apagar les flames, que afectaven tres elements de la sala. Després, s’ha ventilat l’espai.

El sinistre, malgrat l’alarma que ha generat al poble, no ha tingut conseqüències greus. Ara els tècnics de FEDA hauran d’analitzar l’abast dels desperfectes patits a la instal·lació.

Comentaris

Trending