Presó per vendre petites quantitats de droga al Pas de la Casa

Es tracta d'un veí de la localitat encampadana, amb antecedents i ahir a la nit va ingressar al centre penitenciari de la Comella

El 110 retolat en un cotxe de la policia.
El 110 retolat en un cotxe de la policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia va detenir un resident de 22 anys per vendre petites quantitats de droga al Pas de la Casa després de controlar dos homes que l’havien agredit a l’interior un restaurant al sentir-se estafats. Aquest dijous a la nit ha ingressat al centre penitenciari de la Comella.

La detenció va tenir lloc el dimecres a la tarda arran de la detenció de dos homes, no residents de 24 i 25 anys, que l’havien agredit la matinada del mateix dia a l’interior d’un restaurant del Pas. Aquests es trobaven en possessió de 0,8 grams de cocaïna que els hauria venut el resident i s’haurien sentit estafats. A més, van causar danys a l’establiment en empentar l’agredit contra un aparador de vidre.

El veí del Pas va ser posat a disposició judicial i ahir a la nit va ser traslladat al centre penitenciari de la Comella. Fonts properes al cas expliquen que ja té antecedents per fets similars.

Comentaris (1)

Trending