Amenaça el personal d’una taverna d’Arinsal amb un ganivet i acaba detingut amb droga a sobre

Resident de 35 anys, va ser arrestat poc abans de la mitjanit en les immediacions del local, després que els responsables de l’establiment alertessin la policia que no hi havia manera de controlar un usuari molt agressiu

Comentaris

Els fets van passar en un local d'Arinsal.
Els fets van passar en un local d'Arinsal.

Malauradament, portar un ganivet a la butxaca i fer-lo servir, encara que només sigui per amenaçar, que prou és, comença a ser massa habitual. El darrer cas la mitjanit passada -una mica abans, de fet- en una taverna d’Arinsal, on un client va muntar un bon sidral i va acabar detingut acusat d’haver protagonitzat l’aldarull i, a més a més, de portar una petita quantitat de droga a sobre.

Els fets, s’ha dit, va succeir passades les 11 de la nit en un local del poble massanenc. Hi havia un client molt alterat. Nerviós. Fins i tot agressiu. S’enfrontava a d’altres clients i, sobretot i especialment, al personal que mirava en primer lloc de fer-lo deposar de la seva actitud i, després, d’intentar fer-lo fora del local. Finalment, els responsables de l’establiment van haver d’alertar la policia.

I és que la situació va degenerar de tal manera que abans que pogués arribar cap patrulla, l’home, un resident de 35 anys, va acabar exhibint i brandant el ganivet, no excessivament gran. Tot seguit va marxar. Posteriorment, una vegada arribades les patrulles requerides, i en les immediacions de l’establiment, es va controlar i detenir l’home, a qui se’l va detenir per un delicte contra la llibertat i l’honor, per les amenaces i pels insults. I se li va atribuir també un delicte contra la salut pública per la petita quantitat de droga que se li va localitzar.

Comentaris (5)

Trending