Alliberen sense dur-lo al batlle l’home que va agredir un parent mentre sopava

Com que les lesions no van ser greus i es vol acabar de fer unes verificacions, serà la Justícia qui en uns dies citarà del detingut dissabte a la nit

Els fets van passar entre el carrer Joan Maragall i Sant Esteve.
Els fets van passar entre el carrer Joan Maragall i Sant Esteve. Toni Solanelles

Per ordre de la fiscalia, la policia ha acabat alliberant sense necessitat ni tan sols de passar-lo a disposició judicial, l’home de 40 anys que va ser detingut dissabte al vespre per agredir un parent mentre sopava en un bar de la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella. La detenció es va produir a l’exterior del local, segons fonts properes a l’establiment, malgrat que l’incident, manté la policia en el seu informe, es va iniciar en el recinte restaurador.

Com que les lesions que l’agressor va causar a la víctima no revestien cap mena de gravetat, i pendents de fer algunes verificacions per aclarir els antecedents conflictius entre els dos homes i que, suposadament, es trobarien en la base de l’altercat de dissabte a la nit, el cas se substanciarà per la via ordinària. Pel torn. Amb la qual cosa, quan el batlle a qui li pertoqui el cas ho cregui escaient, citarà l’agressor i li proposarà la multa que trobi ajustada.

Una ambulància del SUM a la zona on van passar els fets.

Relacionat

Agredeix i intenta escanyar un parent mentre sopava en un bar i acaba detingut

L’home no només va agafar pel coll el seu parent, que el va anar a cercar quan sopava en l’esmentat establiment -encara que fonts properes al local han assegurat que ni tan sols va ser necessària la intervenció de cap client perquè el gros de la baralla va ser al carrer- sinó que també li va proferir amenaces de mort. L’altercat va ser poc després de les 11 de la nit.

Comentaris

Trending