Agredeix i intenta escanyar un parent mentre sopava en un bar i acaba detingut

Els dos implicats són residents d’una quarantena d’anys que aparentment deurien mantenir divergències prèvies perquè l’agressor va accedir al local i se’n va anar directe a pegar la víctima, que va haver de ser traslladat a l’hospital per a la seva valoració

Una ambulància del SUM a la zona on van passar els fets.
Una ambulància del SUM a la zona on van passar els fets. Toni Solanelles

No s’ho va pensar dos cops. Només entrar enrabiat en un local de restauració d’Andorra la Vella se’n va anar directe a buscar un parent que estava sopant al local. Li va dir de tot, inclòs proferint-li amenaces de mort, i el va intentar agafar pel coll. L’agressor acabaria detingut acusat d’un delicte de lesions i un altre contra la llibertat. Un i altre deurien mantenir diferències prèvies. Perquè l’agressor s’havia al que anava.

La batussa va ser més aparatosa que una altra cosa. Eren les 11 de la nit d’un dissabte en un bar-restaurant habitualment amb força clientela. De fet, quan va arribar la policia, entre els clients i algun cambrer de l’establiment ja havien separat els dos contendents. A la víctima el sopar no se li va posar gens bé i segons testimonis presencials, més enllà d’intentar-se defensar, no l’hauria emprès pas gaire contra l’agressor.

Van ser components del GSMO que van acudir al requeriment. En observar les marques al coll i tenir les explicacions dels no poc testimonis del fet, no van tenir cap dubte en detenir l’home, que haurà de passar a disposició durant la jornada d’aquest diumenge. Les lesions, segons les fonts consultades, no van arribar a tenir gaire abast. Unes rascades amb petita ferida a proximitats d’un ull i el senyal de la pressió exercida al voltant del coll. Poc més.

L’ensurt se’l van endur els clients del local -que no és pas la primera vegada que és escenari d’una trifulga similar o pitjor- i els nous empleats de l’establiment, que segurament no estaven avesats a tal ambient. Probablement, tots dos homes, tots dos en la quarantena, haurien discutit una estona abans -però això és sols una hipòtesi- que un d’ells decidís que era l’hora de sopar.

Comentaris

Trending