Alliberat el responsable d’un bar d’Encamp a qui se li va trobar cocaïna arran d’un altercat

Fa pocs dies i arran d’una decisió judicial, l’home, de 40 anys i acusat de tres delictes diferents (contra la llibertat, contra la salut pública i contra la integritat física i moral) va sortir de la Comella

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

El responsable d’un bar d’Encamp que va ingressar al centre penitenciari l’11 d’agost després de protagonitzar, hores abans, un doble altercat arran del qual se li van trobar al damunt 8,3 grams de cocaïna distribuït en vuit embolcalls diferents, ha estat recentment alliberat. L’home, de 40 anys i acusat d’un triple delicte (contra la llibertat, contra la salut pública i contra la integritat física i moral) fa pocs dies que ha sortit de la Comella.

L’home va ser detingut el 10 d’agost a darrera hora de la nit després que acudís a un hotel de la parròquia i amenacés de mort algunes de les empleades d’aquell establiment. Arran d’aquella acció, les treballadores del negoci van mobilitzar la policia, que van acudir a l’indret i van detenir l’home per les amenaces. Però és que, a més a més, quan se’l va escorcollar se li van trobar els embolcalls de cocaïna i, a més, en repassar les actuacions del dia, es va veure que era el mateix home que unes hores abans, a l’avinguda Joan Martí, no massa lluny del bar que regenta, havia protagonitzat una batussa per la qual un altre home hauria presentat una denúncia per lesions.

La Batllia va decretar l'empresonament la matinada de dijous a divendres.

Relacionat

Empresonat el responsable d’un bar d’Encamp per altercats relacionats amb la droga

Se’l va detenir i 24 hores després va passar a disposició judicial. De manera preventiva se’l va enviar a la Comella. Ara, i sense que hagin transcendit els motius exactes, la batlle ha decidit excarcerar l’home, que ja fa alguns dies que no és al centre penitenciari.

Comentaris (10)

Trending