Empresonat el responsable d’un bar d’Encamp per altercats relacionats amb la droga

L’home, de 40 anys i resident de nacionalitat algeriana, va causar dimecres diversos incidents al tomb del seu local i d’un hotel de la parròquia i se li van acabar trobant diverses paperines de cocaïna

La Batllia va decretar l'empresonament la matinada de dijous a divendres.
La Batllia va decretar l'empresonament la matinada de dijous a divendres. Toni Solanelles

Un dels responsables d’un bar de l’avinguda Joan Martí d’Encamp ja ha passat un parell de nits a la Comella després que dimecres protagonitzés dos incidents que, suposadament, tenien com a rerefons suposats ‘negocis’ relacionats amb la droga. De fet, després de ser detingut arran del segon altercat que va protagonitzar, se li van trobar més de mitja dotzena d’embolcalls de cocaïna que suposadament estaven destinats a la venda.

El primer dels aldarulls hauria tingut lloc al tomb del mateix bar. El responsable-empleat de l’establiment, un resident de nacionalitat algeriana i de 40 anys, hauria mantingut una forta discussió amb un client que hauria derivat en un conat de baralla i una petita persecució per l’avinguda on hi ha el bar de l’implicat. Durant uns moments hi havia el dubte de si l’home hauria brandat algun ganivet. Res d’això, però, es va poder constatar i després d’una petita recerca que inicialment no va donar fruits, finalment els agents de policia mobilitzats van localitzar l’individu i el van advertir que no es podia tornar a repetir la situació. No hi havia elements per procedir d’altra manera, segons les fonts.

Dimecres a la nit s’hauria presentat en un hotel de la parròquia i hauria amenaçat alguns dels empleats; arran d’això acabaria sent detingut i es va descobrir la cocaïna que duia al damunt

Tot plegat va tornar aparentment a la calma fins unes hores després. El mateix dimecres poc abans de les 11 de la nit la policia va tornar a ser advertida, ara per un altercat en un hotel del carrer Pas de la Casa d’Encamp. L’avís alertava que un home estava increpant i amenaçant a alguns dels empleats de l’establiment hoteler. Dues patrulles es van desplaçar fins al lloc d’on procedia el requeriment i es va acabar arrestant l’increpador, que va resultar ser el mateix home que hores abans havia protagonitzat l’incident al tomb del bar que gestiona.

Els funcionaris van controlar l’home i en l’escorcoll que se li va fer se li van trobar entre sis i vuit paperines de droga, en concret de cocaïna. La disposició dels embolcalls, segons les fonts, feia presagiar que estaven preparat per ser venuts a tercer, que no eren pas per al seu propi consum. Per tot plegat va ser detingut acusat de diversos delictes (integritat -perquè algun cop va deixar anar-, contra la llibertat -per alguna amenaça de mort que va proferir-, i contra la salut pública, per la cocaïna que duia al damunt).

Durant tota la jornada de dijous, fins a darrera hora de la tarda, els agents de policia van fer les pertinents diligències, sense que hagi transcendit si l’home tenia més droga en algun altre indret. Aparentment, s’haurien fet escorcolls a l’establiment i al domicili de l’implicat, que dijous al vespre va passar a disposició judicial. A la Seu de la Justícia hi va ser fins ben avançada la matinada. El batlle de guàrdia en va acabar decretant l’empresonament i el detingut va acabar ingressant a la Comella vers les 3 de la matinada.

Comentaris (10)

Trending