Alliberat el company del jove que va robar un Mini a Commençal

Després de prestar declaració davant la policia, i seguint ordres de la fiscalia, l’arrestat divendres en relació amb el furt del vehicle va quedar en llibertat i serà la Batllia qui decideixi quan el convoca novament

Instal·lacions de Commençal en una imatge nocturna, a la Massana.
Instal·lacions de Commençal en una imatge nocturna, a la Massana. ARXIU

El jove detingut divendres a la tarda en un registre a l’hotel Coprínceps de Sant Julià, reconvertit en residència per als jugadors estrangers de tres equips de la primera divisió de futbol del país, ha quedat en llibertat després de declarar davant la policia. L’home, resident i futbolista, acompanyava el noi que la matinada de divendres va robar un vehicle a les instal·lacions de l’empresa de bicicletes Commençal.

Una vegada se li va haver preguntat pel seu comportament i es va completar el dossier després de l’aparició del Mini Countryman prop d’Oceja, la fiscalia va donar instruccions a la policia perquè alliberessin el jove, que haurà de respondre davant la Batllia quan se’l requereixi. A diferència del noi que es va endur el cotxe, l’arrestat té la residència regularitzada al Principat. Malgrat que acompanyava el futbolista -resident també a l’antic hotel Coprínceps i en espera de regularitzar una situació que ara difícilment obtindrà, si és que mai volgués tornar-, no hauria tingut cap paper actiu en el furt a Commençal. Tots dos joves, això sí, sembla que estaven força perjudicats, la matinada dels fets, per l’alcohol que haurien consumit prèviament. Qui va agafar el Mini sembla que no s’estaria adaptant a Andorra i que hauria agafat el vehicle més com una bretolada de molt mal gust que no pas una altra cosa.

Les instal·lacions de Commençal, a la Massana, on es va produir el furt.

Relacionat

Localitzen el Mini robat a Commençal després de patir un accident a prop del poble francès d’Oceja

En qualsevol cas, prop d’Oceja, i després de marxar d’Andorra amb el vehicle retolat de Commençal -caldrà repassar si les càmeres que graven tots els automòbils que creuen les fronteres van funcionar degudament o no, i si apareix a les imatges o no-, el jove que havia robat el Mini, aparentment sense permís de conduir, va patir un accident i d’aquesta manera va ser descobert. Ara s’hauran de fer els tràmits pertinents per repatriar el vehicle, que no estaria especialment danyat. Difícilment s’emetrà una ordre de detenció i extradició pel delicte comès.

Comentaris (4)

Trending