Localitzen el Mini robat a Commençal després de patir un accident a prop del poble francès d’Oceja

La policia gal·la ha retingut el presumpte lladre, que no té carnet de conduir, mentre que la policia andorrana va detenir a Sant Julià un segon implicat en els fets, a qui es pot acusar de còmplice, d’encobridor o de totes dues coses

Les instal·lacions de Commençal, a la Massana, on es va produir el furt.
Les instal·lacions de Commençal, a la Massana, on es va produir el furt.

La policia francesa ha localitzat el cotxe, un Mini Countryman, que va ser robat la matinada de divendres a les instal·lacions de l’empresa Commençal. El vehicle ha estat controlat després que patís un accident a prop d’Oceja. El conduïa el presumpte lladre que està retingut perquè no tenia carnet. Paral·lelament, a Andorra, la policia ha detingut un segon jove que també hauria participat en la intervenció.

El Mini havia estat sostret de matinada de la seu de l’empresa a la Massana, situada a la carretera d’Arinsal. S’havia forçat l’entrada i el vehicle havia desaparegut. Al llarg de tot el divendres, la policia havia dut a terme una intensa recerca del cotxe per tot el país, per si el lladre no havia marxat. Al mateix temps, s’havien visionat les imatges de les càmeres de Començal i això havia permès comprovar que en l’acte delictiu havien participat dos joves. Un, l’autor material de la sostracció del Contryman.

Instal·lacions de Commençal.

Relacionat

Investiguen la desaparició d’un vehicle de Commençal després de forçar-ne les instal·lacions

I aquest és qui té, ara per ara, retingut per la policia francesa. Els agents del cos d’ordre gal l’han enxampat després que l’home patís un accident amb el vehicle, retulat amb el logotip de l’empresa massanenca, a prop de la població d’Oceja. A més, es va comprovar que el jove, de nacionalitat francesa, no té carnet de conduir. Pel que fa al vehicle, s’espera que les autoritats franceses el puguin repatriar cap a Andorra un cop s’hagin realitzat les diligències pertinents.

A Andorra, la recerca de la policia també va donar el seu fruit. Els investigadors van poder constatar que els joves es trobarien al país a l’espera de tramitar la seva alta com a jugadors a la lliga andorrana. Per això, un dels punts on es va concentrar l’operació va ser a Sant Julià i, més concretament, a l’Hotel Copríncep, on justament s’allotgen molts d’aquests futbolistes.

I justament allà va ser on va ser localitzat el segon sospitós dels fets. Se’l va detenir i ara cal veure exactament de què se l’acaba acusant: si de còmplice o encobridor. O de totes dues coses.

Comentaris (13)

Trending