Sortida per conèixer l'activitat siderúrgica a la Vall del Madriu

Tindrà lloc el 18 de juliol, és gratuïta i està dirigida a tots els públics

Vall del Madriu-Perafita-Claror.
Vall del Madriu-Perafita-Claror. Altaveu

El Centre d’Interpretació del Ferro de la Farga Rossell i la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror organitza una sortida arqueològica que tindrà lloc el dissabte 18 de juliol a la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Aquesta sortida es durà a terme amb Olivier Codina, historiador del Departament de Patrimoni Cultural del Govern, que explicarà quin impacte va tenir la indústria siderúrgica a la Vall del Madriu-Perafita-Claror i en el modelat recent del seu paisatge.

És una sortida divulgativa dirigida a tots els públics, pensada per donar a conèixer la importància de la siderúrgia del ferro al país, com a activitat econòmica. El circuit començarà a les nou del matí a les Fonts i s’arribarà fins a la Farga. L’activitat s’acabarà
al voltant de les cinc de la tarda. La sortida és gratuïta, però té una capacitat limitada. El recorregut és de 13 km de distància i té un desnivell positiu de 350 m. Cal portar calçat còmode, aigua i menjar. Les inscripcions es poden fer a portal@madriu-perafita-claror.ad o bé per telèfon, al 823 000.

La sortida s’emmarca en les activitats d’estiu que es duen a terme a la Vall del Madriu-Perafita-Claror des d’inicis de juny. La crisi sanitària ha obligat a suspendre o posposar algunes de les activitats previstes, però tot i així ja s’han organitzat diverses sortides temàtiques i estan previstes altres sortides i tallers d’aquí al mes d’octubre. Es pot trobar tota la informació sobre aquestes activitats al lloc web de la Vall.

Etiquetes

Comentaris

Trending