Nova bretolada sobre la Volkswagen T1 del Pic Negre

Un grup de motoristes va fer pràctiques de trial sobre l’icònic vehicle, que els darrers anys ha patit els efectes d’altres actuacions incíviques

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=I_jMspcNlW4

La icònica furgoneta Volkswagen T1 abandonada al Pic Negre continua sense tenir sort. Tot i que per a moltes persones, es tracta d’un element significatiu a preservar a l’espai, encara hi ha alguns brètols que no la respecten. Si fa uns meses, la van desballestar, ara ha estat un grup de motoristes que han pujat a la zona i no han tingut millor idea que fer-la servir per practicar trial.

Així es pot comprovar amb un vídeo que circula per xarxes i al qual ha tingut accés Altaveu. En la gravació es pot veure com un dels motoristes es puja amb el vehicle, segurament provocant desperfectes al ja malmès vehicle. I ho fa sota el riure dels seus companys de bretolada.

Els motoristes, amb la furgoneta ja reconstruïda.

Relacionat

Un grup de motoristes refà la icònica Volkswagen T1 de Camp de Claror

L’escena està provocant enuig entre molts usuaris a les xarxes. Cal recordar que a l’estiu del 2021, un grup de desconeguts la va mig desballestar, separant-la a trossos. Dies després, un grup de motoristes, fins i tot alguns vinguts de l’estranger, va pujar al Pic Negre i van poder muntar-la novament. A l’agost de l’any passat, va aparèixer amb les pintades que encara manté.

La furgoneta ara pintada.

Relacionat

La icònica Volkswagen T1 del Pic Negre apareix ara amb pintades

Comentaris (13)

Trending