La icònica Volkswagen T1 del Pic Negre apareix ara amb pintades

La vella i rovellada carrosseria registra ara la inscripció ‘Zekor’, que podria estar relacionada amb un grafiter mexicà

La furgoneta ara pintada.
La furgoneta ara pintada. TWITTER

Si al juny uns excursionistes gens cívics van desmuntar la Volkswagen T1 que des de fa dècades veu passar el temps a tocar el Pic Negre, aquests darrers dies, i després que la furgoneta fos remuntada a principi de juliol, l’atrotinada però icònica carrosseria del vehicle ha aparegut pintada. S’hi pot llegir ben clarament la inscripció ‘Zekor’.

Encara que no és clar, l’esmentada pintada, segurament feta amb un esprai de color verd fluorescent, podria tenir relació amb el grafiter mexicà que es fa conèixer amb el mateix nom. En tot cas, alguns excursionistes indignats així ho han fet saber a través de les xarxes, a través de les quals el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, ha mostrat també el seu malestar.

Els motoristes, amb la furgoneta ja reconstruïda.

Relacionat

Un grup de motoristes refà la icònica Volkswagen T1 de Camp de Claror

Quan es va fer caure, mig desmuntant-la, la icònica T1, el comú ja va anunciar que es plantejava dur algun tipus d’acció amb la furgoneta. No estava clar, ni ho està ara tampoc, que calia dur a terme alguna actuació per tal d’evitar que l’històric i abandonat vehicle sigui constantment objecte de bretolades.  En tot cas, durant dècades només ha vist passar el temps i algunes petites accions amb mesura però els darrers temps la Volkswagen està essent objecte d’accions que van més enllà del que seria tolerable vist que la T1 ha esdevingut una mena d’objecte de referència al bell mig del cim lauredià.

Comentaris (8)

Trending