Un grup de motoristes refà la icònica Volkswagen T1 de Camp de Claror

Provinents de Barcelona i també del país han pujat a la zona i amb una hora de feina han pogut tornar a muntar el vehicle, que havia quedat fet malbé per vàries bretolades

https://www.youtube.com/watch?v=yJB0ppsY4mw

La icònica Volkswagen T1 de Camp de Claror ha recuperat la imatge que l’havia convertit en una referència per als muntanyencs i visitants de la zona, a tocar del Pic Negre. El vehicle havia estat víctima d’una bretolada les darreres setmanes, que la va deixar desmuntada. Aquest dissabte  un grup de motoristes l’han reconstruït en una acció col·lectiva gairebé improvisada però efectiva.

Fa dècades que la T1 es troba en aquest espai i, com qui no vol la cosa, s’ha anat convertint en tota una referència. Curiosa, si més no, en mig de la natura, però que s’havia guanyat el seu encant. Els darrers temps, però, diverses actuacions vandàliques, l’havien fet malbé. Havia quedat separada en dues parts. El comú de Sant Julià, fins i tot, es plantejava retirar les restes.

Estat actual de l'icònic vehicle.

Relacionat

Indignació pel ‘desballestament mal intencionat’ de la simbòlica Volkswagen T1 de Camp de Claror

Ara, però, el vehicle ha recuperat el seu aspecte habitual. Ho ha fet gràcies a l’actuació d’un grup de motoristes. Bé, millor dit, de diversos. En total quatre, dos d’andorrans i dos de Barcelona. Han pujat a la zona i, gairebé “de casualitat” han acabat decidint refer la furgoneta.

“Hem pogut posar el xassís al seu lloc i, després, a sobre la carrosseria”, ha explicat a Altaveu un dels improvisats mecànics. El motiu de l’acció. “Doncs perquè les coses han d’estar al seu lloc”, ha apuntat, tot indicant que “va ser molt lleig que la rebentessin”. Així, assegura que “com a andorrà no em va fer gens de gràcia”.

Després de prop d’una hora de feina, la T1 ja torna a lluir com ho havia fet durant anys i anys. “Està bé que quedi com estava, perquè és molt maco”, afirma un dels responsables de l’acció de reconstrucció.

Reconstruccio furgoneta Camp Claror.

Comentaris (5)

Trending